Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 339.600 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36-96-421300, +36-96-523971 | n_tech@t-online.hu

Honeywell R200C-2 szénmonoxid (CO) vészjelző 10év garanciával (XC70, XC100 utódja)

Eredeti ár: 13.990 Ft+Áfa (Br. 17.767 Ft)
Akciós ár: 12.205 Ft+Áfa (Br. 15.500 Ft)
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
R200C-2
Rövid leírás:

A készülék jellemzői:

- 10 év élettartam és garancia

- 48 órás riasztási memória

- védettség: IP44 (fürdőszábai elhelyezésre is alkalmas)

- a készülék teljes előlapja a teszt ill. némítás gomb egyben.

- a vészjelzés elnémítható 10 percig, 

- higajelzés némítható 9 óráig

- Az üzemszerű működést jelző zöld "POWER" led jelzés fényereje automatikusan elhalványul sötét fényviszonyok esetén, hogy ne legyen zavaró háló- vagy gyerekszobában történő elhelyezéskor

- hanjelzés: (riasztéskor) 85 dB

- riasztáskor piros jó látható "ALARM" felirat hangjelzés mellett

- Méretek: 95*95*25 mm

 

Termékleírás

Szén-monoxid érzékelő családja biztonsága érdekében

A szén-monoxid (CO) egy színtelen, szagtalan az ember és háziállatok számára is erősen mérgező gáz. Néma gyilkosnak is nevezik, mert nem látjuk, nem érezzük. A szén-monoxid olyan tüzelőanyagok tökéletlen égése során keletkezik, mint a háztartásban használt gáz, fa, szén, faszén, fűtőolaj, paraffin vagy autóknál az üzemanyag. A veszélyes szén-monoxid szint akkor alakulhat ki, ha az egyik füstcső elvan tömődve, vagy a helység nem szellőzik megfelelően. Rendkívül fontos, és adott esetben életmentő lehet, ha a lakás rendelkezik szén-monoxid érzékelővel, és az rendeltetés szerűen működik.

Ha az érzékelő RIASZTÁS állapotban van, őrizze meg nyugalmát és az alábbi sorrendben hajtsa végre a következő lépéseket:

  • A szellőzés hatékonyságának növelése érdekében nyisson ki minden ajtót és ablakot.
  • Fejezze be az összes tüzelő berendezés használatát, és ha lehetséges, kapcsolja ki őket.
  • Ha a riasztás továbbra is fennáll, ürítse ki a helyiségeket. Hagyja nyitva az ajtókat és ablakokat, és csak akkor menjen vissza az épületbe, ha a vészjelző már nem jelez.
  • Kérjen orvosi segítséget azok számára, akiknél a szénmonoxid mérgezés tünetei jelentkeznek (pl. fejfájás vagy hányinger), és tájékoztassa az orvost, hogy feltételezhetően szén-monoxid belélegzés történt.
  • Hívja a kéményseprőt, vagy gázszerelőt a vészhelyzeti telefonszámukon, hogy a szén-monoxid kibocsátás forrását azonosíthassák és a problémát elháríthassák.
  • Ne használja a tüzelő berendezéseket addig, amíg azokat nem ellenőrizte egy a hazai jogszabályoknak megfelelő, hozzáértő szakember és nem engedélyezte azok használatát.
Kapcsolódó termékek
Honeywell CO szénmonoxid érzékelő XC100D-HU-A
XC100DAkciós ár a készlet erejéig! -Multifunkciós CO-szint kijelző-CO-koncentráció jelzése ppm-ben-CO-előrisztási szintek-Egyszerű kezelés-10 év élettartam…
Eredeti ár: 22.453 Ft + Áfa
(Br. 28.515 Ft)
Akciós ár: 18.240 Ft + Áfa
(Br. 23.165 Ft)
Részletek